PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå en handelsaftale med  www.voreskrudt.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Mobilnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne gennemføre din bestilling, på vores webshop. 

Personoplysningerne registreres hos voreskrudt. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger, bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet eller solgt til tredjepart og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som kunde registreret hos voreskrudt, har du altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse, i forbindelse hermed, rettes til voreskrudt via e-mail info@voreskrudt.dk 

Kreditkortoplysninger krypteres og voreskrudt, lagrer ikke dine kreditkortoplysninger.

Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per e-mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik 

(“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.